De 3 Små Griser

 

Steinkjer bibliotek vil anbefale Wibe Teater på det varmeste for andre som ønsker en fin fortellerstund i sine lokaler.

Trond Hallem, Steinkjer Bibliotek

Tor Wibe er en strålende formidler som får med seg publikum. Forestillingen passer perfekt for bibliotek.

Siri Okkenhaug Bævre, Levanger bibliotek

Fra premieren Steinkjer bibliotek

foto Steinkjer bibliotek

Etter en lang og fin turnè med TrollÅtTroll sesongen 2018/-19, er det igjen klart for ny forestilling. Denne gangen i et mindre format. Enklere oppsett, som gjør det mulig å kjøre forestilling  hvor det enn måtte være 6kvm til disposisjon.

Wibe Teater er ikke ukjent med forestillinger i små format. Tilbake i 2004 spilte Wibe Teater "Bokormen som ikkje kunne lesa" av Torvald Sund i bokbuss i samarbeid med Verdal og Steinkjer bibliotek, hvor alle barneskoler i kommunene ble besøkt.

Wibe Teater har denne gangen tatt for seg flere versjoner av det opprinnelige engelske eventyret og oversatt disse til norsk/trøndersk. Samtidig er det lagt til og trukket fra, slik at teksten står for seg selv som en egen versjon av det velkjente eventyret, for hva skjedde egentlig med Ulven Skrubb etter han falt i gryta?

De 3 Små Griser er et velkjent eventyr, som det er gjort mange versjoner av, kanskje mest kjent fra animasjonsfilmen av Walt Disney. Denne gangen blir eventyret fortalt som, nettopp, et eventyr i en fortellerstund. Det er ikke en vanlig lesestund i en krok, men en opplevelse for øyne og ører. Forestillingen varer +/- 30 minutter, og passer for hele familien, tekstmessig passer den kanskje best for barn +/- 7 år.

Som i TrollÅtTroll er det igjen et godt samarbeid med Toralf Lund, som har skrevet musikk til forestillingen.

Spilte forestillinger: Steinkjer Bibliotek -19, Levanger Bibliotek -19, Trones Skole -20, Namsskogan skole -20, Røyrvik Samfunnshus -20